Sider

onsdag 24. november 2010

Kvit sjokolade med pistasjnøtter og tranebær

kan det bli bedre?Og i alle jule fargar...I år blir det meir av denne sorten til jul istedenfor kaker som ingen vil ha.Rask å lage og utrulig godt.Som julegave til noken som he alt?





Oppskrift:

2 plater  kvit sjokolade a 100 gr

ca 60 gr tranebær

ca 60 gr pistasjnøtter

1 ss smør

Kle ein liten form med plast folie

Smelt smøret og ha i sjokoladen,men helst over vanndamp,kvit sjokolade tåler ikkje varmen like bra som den mørke

Eg smelta først 1 plate og hadde den i bottnen  og hadde lett hakka pistasjnøtter og tranebær på, så smelta eg den andre platen og hadde den forsiktig over,så den dekka alt.La det stå kaldt til sjokoladen stivna igjen.Skjer i små bita ca 2x2 cm og oppbevar kaldt.Det samme kan du lage med mørk sjokolade !

Smaka himmelsk!

4 kommentarer:

nina sa...

Vant i kjeften!!!! mmmmmmyummy :D Kvit sjokolade= best!

Unni sa...

Ååååååå kan du legge ut oppskrift, eller er det hemmelig?

metka sa...

oh, d saag jaggu godt ut! ska pr¨vast den ogsaa :) Ej mae he funne ut at konfekt e mykje meir populaert enn kaker, og so treng man ikkje lage so mykje for d e ekstremt mekti!

Milena sa...

Oppskrifta er ikkje hemmelig,nei:-),skal skrive den !

Legg inn en kommentar