Vi begynte med krydra kylling(Chicken curry),som ikkje var sterk,men full av smak.
Til denne hadde vi krydra kikerter(Chikkar chole) og basmati ris.
Raita er "salat"med yoghurt og agurk får å "kjøle"munnen med.
Nan brød laga eg sjølv:
og indisk flat brød Pappadums kjøpte eg .

Vi avslutta med mango og lichisalat (Am aur lichi ka salad)
Helt til slutt drakk vi krydra te(Masaledar chai)

4 kommentarer:
gjett om ej fekk vatn i munnen! svolta....send mat, ikkje bilde!! hehe :D
Eg har hatt planer om å lage nanbrød lenge. Steiker du dei i steikepanne eller?
Nan brød steiker eg i ovnen på 220gr i ca 4-5 min,dei blåser seg opp fort.
Det er enklast med det som skal i omnen. Eg har sett fleire oppskrifter, og tenkt at dette må eg prøve. No er det snart ferie med masse fritid! Då må det bli!
Legg inn en kommentar