Sider

fredag 30. mai 2008

Kulinarisk reise:India

Indisk mat er mat med masse smak!

Vi begynte med krydra kylling(Chicken curry),som ikkje var sterk,men full av smak.


Til denne hadde vi krydra kikerter(Chikkar chole) og basmati ris.
















Raita er "salat"med yoghurt og agurk får å "kjøle"munnen med.













Nan brød laga eg sjølv:

















og indisk flat brød Pappadums kjøpte eg .










Vi avslutta med mango og lichisalat (Am aur lichi ka salad)
















Helt til slutt drakk vi krydra te(Masaledar chai)


4 kommentarer:

Guinivieve sa...

gjett om ej fekk vatn i munnen! svolta....send mat, ikkje bilde!! hehe :D

solveig sa...

Eg har hatt planer om å lage nanbrød lenge. Steiker du dei i steikepanne eller?

Teta Pehta sa...

Nan brød steiker eg i ovnen på 220gr i ca 4-5 min,dei blåser seg opp fort.

solveig sa...

Det er enklast med det som skal i omnen. Eg har sett fleire oppskrifter, og tenkt at dette må eg prøve. No er det snart ferie med masse fritid! Då må det bli!

Legg inn en kommentar